Rólunk

Szeretünk és keresünk mindent a városban, ami zöld. Egyformán rajongunk a szobanövényekért, a városi parkokért, az irodai élő zöld falakért és a hangulatos belvárosi növényes erkélyekért. 

Hiszünk benne, hogy egy lakásból a szobanövényekkel lesz otthon. Gondosan megőrizzük a nagyszülők kincseit, és ezeknek helyet találunk modern otthonainkban. Törekszünk rá, hogy a régi dolgokat az újakkal ötvözve találjunk rá a saját stílusunkra és hozzunk létre valamit, ami kényelmes, otthonos, hasznos és szép.

Hiszünk az egyszerű és nagyszerű dolgokban, a lassú életben, a magunkra fordított idő szükségességében, a minimalizmusban, a környzettudatosságban és a hulladékmentességben.

De legjobban az emberekben hiszünk, akiktől lehet tanulni, kérdezni, közösen újat alkotni, vagy csak együtt lenni. A közösség a fejlődés alapja, aminek te is bármikor részese lehetsz.

Tölts velünk időt online vagy offline, kérdezz, inspirálódj, érezd jól magad!

 

Hadobás Nóra 

Gyerekkorom óta rajongok a szobanövényekért. Szerencsémre a növények szeretete közben világszinten is divat lett. A mozgalom egyik legismertebb nagykövete az Urban Jungle Bloggers csapat, akiknek 2016 szeptemberében megjelent Urban Jungle című könyve is. A kezdeményezés hatalmas inspirációként hatott rám, innen jött az ötlet: ideje Budapestet is megajándékozni egy összetartó, egymást segítő növényrajongó közösséggel.

Sok túlöntözött, elszáradt és csodával határos módon megmentett szobanövény gondozása vezetett végül oda, hogy 2018. februárjában hobbi projektként, szerelemből elindítottam az Instagramon az Urban Jungle Budapestet, ami idő közben blogot és Facebook oldalt is kapott. És hogy mi lesz végül belőle? Az rajtatok is múlik. Terv persze akad bőven. 

Civilben szabadúszó kommunikációs szakemberként és újságíróként dolgozom, emberek iránti nyitottságomat és kíváncsiságomat az Urban Jungle Budapest blogon többek között személyes hangvételű interjúk formájában igyekszem megmutatni. Ha többet szeretnél rólam tudni, akkor nézz körül a weboldalamon.