Rólunk

Szeretünk és keresünk mindent a városban, ami zöld. Egyformán rajongunk a szobanövényekért, a városi parkokért, az irodai élő zöld falakért és a hangulatos belvárosi növényes erkélyekért. 

Hiszünk benne, hogy egy lakásból a szobanövényekkel lesz otthon. Gondosan megőrizzük a nagyszülők kincseit, és ezeknek helyet találunk modern otthonainkban. Törekszünk rá, hogy a régi dolgokat az újakkal ötvözve találjunk rá a saját stílusunkra és hozzunk létre valamit, ami kényelmes, otthonos, hasznos és szép.

Hiszünk az egyszerű és nagyszerű dolgokban, a lassú életben, a magunkra fordított idő szükségességében, a minimalizmusban, a környzettudatosságban és a hulladékmentességben.

De legjobban az emberekben hiszünk, akiktől lehet tanulni, kérdezni, közösen újat alkotni, vagy csak együtt lenni. A közösség a fejlődés alapja, aminek te is bármikor részese lehetsz.

Tölts velünk időt online vagy offline, kérdezz, inspirálódj, érezd jól magad!

 ISMERD MEG A CSAPATOT

Hadobás Nóra – alapító, szabadúszó kommunikációs szakember

Az Urban Jungle Budapest alapítója és mozgatórugója.

Gyerekkora óta rajong a szobanövényekért. Sok túlöntözött, elszáradt és csodával határos módon megmentett szobanövény gondozása vezetett végül oda, hogy 2018. februárjában hobbi projektként, szerelemből elindította az Instagramon az Urban Jungle Budapestet. Az ötletet a nemzetközi Urban Jungle Bloggers közösség adta. A kezdeményezés hatalmas inspirációként hatott rá, innen jött az ötlet: ideje Budapestet is megajándékozni egy összetartó, egymást segítő növényrajongó közösséggel. Civilben szabadúszó kommunikációs szakemberként dolgozik. Ha többet szeretnél tudni róla, akkor nézz körül a weboldalán vagy olvasd el a vele készített interjút a PS Magazinban.

Kaszás Réka – sétavezető

Az Urban Jungle Budapest városi sétáinak vezetője.

Örök kíváncsi, akinek mindig van egy jó sztorija a városról, bármerre is jár. Egyik kedvenc témája Budapest. Érdeklik a színfalak mögött megbúvó emberi sorsok, a különböző korok, történetek és találkozások A régi fényképek és térképek az ő detektívregényei: szerencsére mindig van nyom, amin elindulhat a város felderítéséhez. Múlt és jelen együtt él városi meséiben, jó vele besurrani a nyitva hagyott kapukon, bolyongani elhagyatott gyárépületekben, lopva megfigyelni az utca emberét, és észrevenni olyan dolgokat, amik mellett nap mint nap elsuhanunk nem is sejtve, mennyi izgalmat rejtenek.