Barion Pixel

Folytatódik ingyenes plázás előadássorozatunk, amiben a tudatos növénytartás legfontosabb tudnivalóit osztjuk meg az érdeklődőkkel. Hiszünk benne, hogy a tudás a változás és változtatás alapja, így nagyon örültünk a Pólus Center felkérésnek, ahol most hétvégén három egymást követő napon mesélhetünk kedvenc témánkról.

Témák és időpontok:

Július 21. (péntek) 15.00-16.00 | Legyen neked is lakásdzsungeled otthon
Egy lakásból növényekkel lesz otthon. A megfelelő növények kiválasztása tudatosságot és odafigyelést kíván. Előadásunkban megosztjuk veled a tudatos növényválasztás alapvető lépéseit, hogy segítségünkkel te fel tudd építeni a saját lakásdzsungeled.

Július 22. (szombat) 15.00-16.00 | Tudatos növénytartás – Így élj boldogan a szobanövényeiddel
Mindennapokban is hasznos elméleti tudnivalók és kipróbált, bevált gyakorlati tippek a tudatos lakásdzsungel kialakításához. Hogyan érheted el, hogy a lehető legkisebb környezeti lábnyommal hódolj szobanövényes szenvedélyednek? Hogyan lehet a tudatosságot az életünkben a növénygondozásra is kiterjeszteni?

Július 23. (vasárnap) 15.00-16.00 | A 6 leggyakoribb hiba, amit növénytartóként mindenki elkövet
Milyen szempontokat érdemes szem előtt tartani, amikor leemeljük a kertészetben vagy az áruházban újdonsült kedvencünket a polcról? Mit csináljunk és mikor, ha hazavittünk egy növényt? Hogyan válasszunk kaspót? Milyen kihívásokat tartogat növényes szempontból egy-egy évszakváltás?

Az előadások ingyenesek, tartsatok velünk, ha az alábbi állítások közül akár csak egyre is igennel válaszoltok:

– Szeretnél egészséges és boldog növények között élni lakásban.
– Régóta úgy érzed, hogy igazi növénygyilkos vagy és sorra érnek a sikertelenségek, de meg szeretnéd törni az átkot.
– Szívesen vásárolnál új szobanövényeket, de nem tudod, melyik lenne számodra az igazi?
– Már sok növényed van, de még többet szeretnél?

A Pólus Center július 21-én, 22-én és 23-án az ételudvarban lát minket vendégül, ahol ezeken a napokon 15.00 és 16.00 óra között találkozhattok velünk. Az előadások mellett mindhárom napon reggeltől zárásig növényeket is beszerezhettek a helyszínre kitelepült szuper növényboltosoktól.

Cím: Pólus Center | 1152 Budapest, Szentmihályi út 131.

Fel