Barion Pixel

Egy májusi hétvégére növénybe borul az Europeum bevásárlóközpont, növényvásár és előadások is várnak rátok itt. 3 napon is találkozhattok velünk a Blaha Lujza téri bevásárlóközpont legfelső emeletén, ahol a tudatos növénytartás lesz a fókuszban. Regisztráljatok és tartsatok velünk!

Témák és időpontok

Május 19. (péntek) 17.30-18.30 | Tudatos növénytartás – Így élj boldogan a szobanövényeiddel
Mindennapokban is hasznos elméleti tudnivalók és kipróbált, bevált gyakorlati tippek a tudatos lakásdzsungel kialakításához. Hogyan érheted el, hogy a lehető legkisebb környezeti lábnyommal hódolj szobanövényes szenvedélyednek? Hogyan lehet a tudatosságot az életünkben a növénygondozásra is kiterjeszteni?

Május 20. (szombat) 16.00-17.00 | A 6 leggyakoribb hiba, amit növénytartóként mindenki elkövet
Milyen szempontokat érdemes szem előtt tartani, amikor leemeljük a kertészetben vagy az áruházban újdonsült kedvencünket a polcról? Mit csináljunk és mikor, ha hazavittünk egy növényt? Hogyan válasszunk kaspót? Milyen kihívásokat tartogat növényes szempontból egy-egy évszakváltás?

Május 21. (vasárnap) 16.00-17.00 | Legyen neked is lakásdzsungeled otthon
Egy lakásból növényekkel lesz otthon. A megfelelő növények kiválasztása tudatosságot és odafigyelést kíván. Előadásunkban megosztjuk veled a tudatos növényválasztás alapvető lépéseit, hogy segítségünkkel te fel tudd építeni a saját lakásdzsungeled.

Az előadásokon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A vásár nyitva tartási ideje:
május 19., péntek 14.00 – 19.00
május 20., szombat 11.00 – 19.00
május 21., vasárnap 11.00 – 18.00

Cím: Europeum Bevásárlóközpont | 1085 Budapest, Blaha Lujza tér 3.

Fel