Barion Pixel

Endrész Timi, a Hey Chicks! blog szerzője nagyon hangulatos, őszi erdő által inspirált színezőt készített négyéves kislányának, Miminek és úgy döntött, a kilenc oldalas anyagot bárki számára ingyenesen elérhetővé teszi.

Kép: Hey Chicks! blog

Falevelek, bogarak, rovarok, őszi termések és kedves erdei állatok is megjelennek a színező lapjain, ezzel jó lehetőséget biztosítva az állatokkal és növényekkel kapcsolatos beszélgetésekhez és környezetvédelmi kérdések megvitatásához is. Tévedés azt hinni, hogy a színezés csak gyerekprogram lehet, simán el tudjuk képzelni egy teázós, lelassulós, befelé figyelős őszi napon társas vagy egyéni felnőtt programnak is.

Kép: Hey Chicks! blog
Kép: Hey Chicks! blog

A blogger anyuka egy bejegyzésben mesél rajzainak háttértörténetéről is: “Amikor színezőt készítek, elsődlegesen azt gondolom végig, mi az, ami a négyéves lánykám fantáziáját megmozgatja. Ügyelek arra, hogy egy-egy formából többfélét is megmutassak neki, ezzel fejlesztve a vizualitását. A mostani színezőnél arra is figyeltem, hogy egy-egy jól sikerült kép akár egy képkeretben is jól mutasson majd a gyerekszoba falán, így újdonság az előző kifestőhöz képest, hogy néhány oldalon egy-egy jelenet bukkan fel.”

Ha szeretnéd letölteni az ingyenes színezőt, irány a blog! Kellemes pihenést és őszi erdei inspirálódást kívánunk.

Fel