Barion Pixel

Évek óta gyűjtögetünk olyan növényezéshez kapcsolódó számunkra kedves tárgyakat, amikről azt gondoljuk, hogy mások számára is szépek és hasznosak lehetnek. A járványhelyzettől függetlenül hónapok óta készültünk rá, hogy elindítjuk a webshopot ezekkel a kincsekkel, de valahogy mindig találtunk fontosabb tennivalókat. Most vettünk egy nagy levegőt és élesítettük az oldalt, így már ti is válogathattok az apróságok között.

Fa virágtartó 3 méretben – katt a képre a webshopba visz

Hogyan válogattunk?
A bolt kínálatának összeállítása szigorúan szubjektív alapokon nyugszik és terveink szerint állandó változásban lesz attól függően, hogy éppen milyen tárgyakra találunk rá. Az Urban Jungle Budapest indulása óta fontos számunkra, hogy minél több magyar kézműves mestertől gyűjtsünk össze szép és hasznos tárgyakat, de emellett sok minden más is helyet kapott virtuális polcainkon, a kínálat folyamatosan bővül majd.

Az a célunk, hogy olyan dolgokat szerezzetek be nálunk, amikre valóban szükségetek van ahhoz, hogy szebbek, jobbak, kényelmesebbek és praktikusabbak legyenek a plant parent mindennapok. Ha élményekre és hasznos tanácsokra lenne inkább szükség, érdemes online workshopjaink közül válogatni. Ha több meglévő növénnyel kapcsolatban is kérdéseitek adódnak, vagy vásárlás előtt szeretnétek informálódni, esetleg kártevőkkel kell megkűzdeni, kérdezzétek növényorvosainkat egy egyéni konzultáció alkalmával.

Mik vannak a boltban?
Az árukészlet összeállításakor fontosnak tartottuk, hogy az esztétikai szempontok mellett hasznos tárgyakat és kellékeket is gyűjtsünk, olyanokat, amelyek segítségetekre vannak a növényekkel kapcsolatos információk begyűjtésében és a mindennapi gondozásakor. Szóval egyebek között számíthattok a szivárvány szinte minden színében kaspókra, könyvekre, ültetéshez, öntözéshez, metszéshez szükséges szerszámokra, különböző típusú, jó minőségű földkeverékekre és cserepekre is. 

Crazy plant lady fém kitűző – katt a képre a webshopba visz

Vintage és pre-loved
A környezettudatos, fenntartható szemlélet az életünk és a márkánk egyik alappillére, számunkra természetes, hogy az új dolgok mellett régi tárgyak is helyet kapnak az otthonainkban – néha egészen új szerepekben. Kaspók, vázák, könyvek – szeretjük ezeknek a kincseknek az egyediségét, a könyvek lapjai közé rejtett történelmet és bízunk benne, hogy nektek is újra kedvesek lesznek ezek az apróságok, amikre itt-ott, néha egészen véletlenül találtunk rá pincékben, padlásokon, nagymamák kamrapolcain, vagy éppen a bolhapiacokat járva.

Hogyan szállítunk? 
A webshop üzemeltetése új feladat számunkra. Szeretnénk a lehető legjobban csinálni, ezért úgy döntöttünk, hogy kezdetben próbaüzemben működünk, ami azt jelenti, hogy egyelőre csak Budapest közigazgatási határán belül szállítunk, egy héten két alkalommal, kedden és csütörtökön. A házhoz szállítás díja 20 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes, minden más esetben 990 Ft.

Mostantól mindenki előtt nyitva áll kis boltunk virtuális ajtaja, válogassatok kedvetekre régóta gyűjtögetett kincseink közül. Ha valamit éppen nem találtok, de nagyon vágytok rá, súgjátok meg nekünk. Reméljük, szeretni fogjátok a szívünknek kedves régi és új apróságokat.

Fel