Barion Pixel

Rajongunk Budapestért, élvezzük a szépségeit és lehetőségeit. Megfigyeltük magunkon, hogy olyankor érezzük magunkat a legjobban kül- és beltéren, ha zöld növények is vannak körülöttünk. Fejünkbe vettük, hogy összehozzuk a főváros növénybolondjait, hogy együtt még jobb dolgokat találjunk ki és tapasztaljunk meg.

Miről lesz itt szó? Növényekről és sok minden másról is. Például növényápolásról, hogy tudd, mit és hogyan kell csinálni ahhoz, hogy ne öld meg a szobanövényeidet. Segítünk a növények kiválasztásában, gondozásában, átültetésében, a cserépválasztástól a földbeszerzésig. Szóba kerül majd a lakberendezés is, hiszen egy lakásból a növényekkel és a bútorokkal együtt lesz jó hangulatú oázis. Szeretjük a szép dolgokat, így a design sem maradhat ki, no és a természetes alapanyagokból készült lakberendezési tárgyak, csecsebecsék. Támogatjuk a hazai tervezőket, és vállalkozásokat, így mindent megteszünk majd, hogy közbenjárásunkkal minél több márkával megismerkedjetek. Számunkra egyre fontosabb a tudatos élet, a slow living és a környzettudatosság. Szeretnénk, ha veletek együtt tanulnánk majd egyre többet a zero waste filozófiáról, mert hiszünk benne, hogy a kis, mindennapi tettek is számítanak.

Ahogyan bírjuk majd szuflával, interjúkat készítünk izgalmas emberekkel, akik inspirálóak és valamilyen módon kapcsolódnak azokhoz a témákhoz, amik foglalkoztatnak minket és persze titeket is, mert minden javaslatnak, kérdésnek, kérésnek, óhaj-sóhajnak örülünk.

Még nem pontosan ismerjük az előttünk álló út minden részletét, de annyit már biztosan tudunk, hogy jó lesz. Nagyon öröm és megtiszteltetés, ha csatlakoztok hozzánk, hogy közösen tapasztaljuk meg a tudatosabb, nyugodtabb, lassabb és zöldebb mindennapi életet. Kövessetek minket Facebookon, Instagramon és persze itt, a blogon is!

 

 

Fel