Barion Pixel

Idén decemberben egy évek óta dédelgetett álmunkat váltjuk valóra és lelassulunk. Néhány napja Insta Story-ban meséltünk nektek erről és annyi sok kedves, egyetértő és bátorító visszajelzés érkezett, hogy úgy döntöttünk, a blogon is szentelünk a témának egy külön bejegyzést, hátha másokat is inspirálhatunk ezzel a döntésünkkel.

Lelassulás – mit is jelent ez pontosan?

Az utóbbi években az ünnepi időszak (is) arról szólt számunkra, mint a legtöbb embernek: rohantunk és idegeskedtünk ahelyett, hogy valóban kiélvezhettük volna a december legszebb gyertyafényes pillanatait és a fahéj illatú estéket. Elhatároztuk, hogy ez idén másképp lesz és amennyire csak lehetséges, titeket is erre inspirálunk.

Nem tartunk workshopokat, vásárokat és örömmel lemondunk arról is, hogy mi készítsük el nektek a szezon legklasszabb koszorúit és kopogtatóit. (Nyugi, azért magunknak készítettünk ilyesmit, meg is mutatjuk majd hamarosan.)

Bátorság vagy bolondság?

Hogyan tehetjük ezt meg, mikor közismert tény, hogy a kereskedők a karácsonyi időszakban keresik meg az éves bevételük legnagyobb részét?

A válasz egyszerű: nem vagyunk igazi kereskedők. Számunkra a növényezés egy szívből táplálkozó hobbi, egyelőre nem főállás, így szabadon dönthetünk ilyen ügyekkel kapcsolatban is. 

Szóval lelassulunk és próbálunk lelassítani titeket is. Jó példákkal és ötletekkel igyekszünk bemutatni, hogyan valósítható meg mindez a gyakorlatban. Van sok ötletünk, amiket így veletek együtt próbálhatunk ki.

A blogon sorra jönnek majd ismeretterjesztő és DIY tartalmak, amikkel zöldebb, egyszerűbb és környezetkímélőbb lehet a karácsony és az azt megelőző időszak.

És a legjobb hírt a végére hagytuk.

Decemberben elindul a webshopunk tele januári és februári növényes programokkal. Lesznek füvészkerti séták, régi és új workshopok és más offline találkozási lehetőségek. Olyan élményprogramok, amik mind a töltekezést, a tanulást, a kikapcsolódást és a minőségi énidő eltöltését támogatják. És akár ajándéknak is kiválóak.

Lehet, merész ötlet, de mi nagyon hiszünk benne és reméljük, nektek is lesz kedvetek csatlakozni hozzánk.

Fel