Barion Pixel

Egyik korábbi cikkünk interjúalanyát, Filep Katát kértük meg, hogy ajánljon nekünk olyan virágos Instagram oldalakat, amiket ő is szívesen követ, inspirálónak és frissnek talál. Az ATAK PELIF márka floral stylistjának kedvenceit nekünk is érdemes rendszeresen figyelemmel kísérni.

Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet. Szépek, színesek és ennyi elég is ahhoz, hogy nagyszerűen díszítsenek, inspiráljanak és szebbé tegyék a napjainkat. Szeretjük őket nézegetni a kertben, az erkélyen, itthon a vázában és az interneten is.

A THURSD. egy független, online virágos találkozóhely, ahol a nemzetközi virágos szakma tagjai találkozhatnak és beszélgethetnek. Az oldalon különböző termékeket és értéket képviselő vállalkozókat és vállalkozásokat ismerhetnek meg az érdeklődők.

KWIATY&MIUT egy lengyelországi organikus virágfarm, ami oktatóhelyként és virágboltként is üzemel. Ha a környéken jártok, feltétlenül látogassátok meg őket, csodaszép virágaik vannak.

POPPYKALAS egy koppenhágai virágos design stúdió és country house. Thilde, a Poppykalas alapítója és kreatív igazgatója így foglalta össze tevékenységét: “a virágokkal történeteket és jeleneteket mesélek el, érzelmeket hozok létre és fogalmazok meg, amelyek túlmutatnak a beszélt és írott nyelv keretein.”

A borítóképként felhasznált képet Hámori Zsófi készítette.

Fel