Barion Pixel

Hiszünk a sokszínűségben az élet minden területén. Szeretünk ünnepelni, szeretünk ajándékot adni és ezzel örömet okozni azoknak, akik szebbé teszik a napjainkat. 

A szerelem szabad. Csokrainkat, ajándékdobozainkat és online workshopjainkat mindenkinek ajánljuk, aki a virágokat és a növényeket szereti.

Válogass szabadon, lepd meg magad, vagy bárkit, aki kedves neked.

Kattints a ide a csokrokért

CSOKROK


ATAKPELIF kifejezetten nekünk készített csupazöld dzsungel hangulatú csokrot szupertartós dísznövény levelek és virágok felhasználásával, kétféle méretben.

Mi van benne? A midi változatban cikász pálma levelet, Philodendron Xanadut, Plebodiumot, eringiumot, leucadendront találsz, az extra verzióban az előbb felsoroltak mellett óriás Monstera levél és zöld Anthurium is érkezik majd a csokorba komponálva.

Ki készíti? A csokrokat Filep Kata (ATAKPELIF), az Urban Jungle Budapest floral stylistja készíti belvárosi műhelyében. Ismerd meg Katát egy korábban vele készített interjúnkból.

Átvételi lehetőségek: Budapesten személyes átvétel és házhoz szállítás is lehetséges.

Kattints ide a csomagokért

CSOMAGOK

5 féle ajándékcsomagot állítottunk össze, amik alapját a kedvenc növényekkel kapcsolatos kömyveink alkotják. Ezekhez tettünk még a témától függően fém kitűzőket, kulcstartót és virágmagokat. Minden csomagot ajándék környezettudatos díszcsomagolással postázunk.

Átvételi lehetőségek: Budapesten személyes átvétel (csak csokorrendelés esetén), FoxPost automata és házhoz szállítás országszerte lehetséges.


ONLINE WORKSHOPOK

Élő online workshopjainkhoz bárki csatlakozhat. Minden alkalommal az alapoktól indulunk és végigvesszük a tudatos növénygondozással kapcsolatos legfontosabb kérdéseket.

Fel